Toepassingsgebied per coating

Voor ieder probleem de juiste coating

De ingang Coatings per toepassing geeft u de mogelijkheid de juiste coating te vinden vanuit het probleem dat u er mee op wilt lossen. U hoeft dus niet per coating te kijken naar de toepassingsmogelijkheden. U kijkt gewoon of uw probleem in de linker navigatie staat vermeld.

Per probleem geven wij u hier advies over de meest geschikte hoogwaardige coating om het probleem mee op te lossen. Staat uw probleem er niet bij? Stuur ons dan gewoon een mailtje. Wij onderzoeken dan of het probleem kan worden opgelost met één van de hoogwaardige coatings uit ons assortiment. Zo helpt u bezoekers na u om op CoatingProtect snel en doelgericht een oplossing voor hun probleem te vinden.

Het onderdeel coatings per toepassing zal voortdurend worden uitgebreid met nieuwe toepassingsmogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de hoogwaardige coatings uit ons assortiment neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 • Kelders waterdicht maken
  Een vochtige of natte kelder als gevolg van lekkage of optrekkend vocht is een probleem waar veel mensen mee te kampen hebben. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost met onze coating Hypertectum PB.
 • Dak lekkage
  Dak lekkage - Voorkomen en verhelpen van dak lekkage met Hypertectum. Hypertectum is DE oplossing voor ieder lekkend dak.
 • Dak reparatie
  Dak reparaties - Eenvoudig naadloze dak reparaties uitvoeren met een vloeibare dakbedekking. Dakreparatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.
 • Vochtproblemen
  Verhelpen en voorkomen van vochtproblemen
  Copyright © 2016 - CoatingProtect®

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u meer informatie