Coatings ontwikkeld vanuit technologie van de 21 eeuwCoating bedrijf - CoatingProtect

Coatingbedrijf CoatingProtect

Leverancier van hoogwaardige coatings.

CoatingProtect is een bedrijf dat hoogwaardige coatings levert voor zowel de renovatie-, industrie- en bouw sector als voor de particulier. Ons bedrijf biedt een ruim assortiment aan coatings die de beste bescherming bieden tegen warmte, kou, vocht, zonlicht, roest en zuren.

 

Onze hoogwaardige duurzame coatings zijn o.a. geschikt voor:

  • Dakbedekking van platte en complexe daken, dakisolatie, dakrenovatie, dakreparatiee, dakonderhoud en het behandelen tegen en voorkomen van daklekkage.
  • Het waterdicht maken van kelders, badkamers, balkons, dakterrassen, veranda’s, patio’s, zwembaden, irrigatie kanalen, opslagtanks en silo’s.
  • De isolatie van muren, daken, koelcontainers,  tanks, trailers, mobilhomes, en autobussen.
  • Het inkapselen van roest of oude lood en zinkhoudende verflagen van pijpleidingen, bruggen, schepen, daken, silo’s & opslagtanks en contructies.

 

Coatingbedrijf CoatingProtect is een onderdeel van ETS Europe, een dynamisch bedrijf dat kan terugvallen een jarenlange ervaring in de bouwchemische nijverheid.
Ets-Europe is leverancier van hoogwaardige, niet-alledaagse bouwstoffen.
Wij proberen met onze vernieuwende producten in te spelen op de steeds grotere vraag van onze klanten. Als kwaliteit voor u voorop staat, hebben wij voor u de juiste producten.

  Copyright © 2016 - CoatingProtect®
Dakisolatie coatings

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u meer informatie